elektriker-sollentuna-nyinstallation

Nyinstallation

Vid alla typer av elarbeten i hemmet är det alltid bäst att anlita professionella och erfarna elektriker för arbetet. Detta är särskilt viktigt när man är i behov av en nyinstallation av el i hemmet. Om du själv väljer att göra en nyinstallation kan det leda till farliga och kostsamma konsekvenser.

Detta är anledningen till att du anlita våra elektriker i Sollentuna för arbeten med nyinstallationer av el. Då kan du vara säker på att arbetet utförs i enlighet med alla gällande lagstiftningar och de krav som Elsäkerhetsverket ställer på branschen. Inom elinstallationer ingår arbeten inom allt från att dra el till ett spabad till att installera nytt uttag vid en renovering.

Korrekt utförd elinstallation i villa och bostadsrätt

Som certifierade och auktoriserade elektriker i Sollentuna har vi den kompetens som krävs för att arbetet ska hålla hög kvalité. För att kunna utföra en korrekt nyinstallation i Sollentuna krävs det bred kunskap i hur alla kopplingar skall göras men också ett öga för en praktisk anläggning.

Våra elektriker hjälper både privatpersoner och företag med förslag på lösningar som optimerar användningen av el i bostaden. El ska bara fungera och genom att göra medvetna val i placering av strömbrytare och eluttag kommer vardagen bli enklare. Då våra elektriker i Sollentuna är certifierade att utföra nyinstallationer med el har vi även den rätta kunskapen i att dra el i badrum och andra våtrum.

Då el och vatten sällan är en bra kombination ställer detta höga krav på vår skicklighet att utföra korrekt elsäkerhet så att du kan använda elen utan risk för skador. Vi arbetar noggrant vid en nyinstallation av el i badrummet så att vi följer alla regler och placerar strömbrytare och eluttag på rätt avstånd från rinnande vatten.

elektriker-sollentuna-nyinstallation-av-el

Nyinstallation av el i Sollentuna på era villkor

För att säkerställa att din el blir installerad korrekt, vare sig det handlar om att dra el i badrum eller vardagsrummet, så kan våra elektriker hjälpa dig. Vi är lyhörda för dina önskemål och presenterar smarta lösningar för att uppfylla dessa.

  • Vi inleder varje uppdrag med ett samtal så vi vet vad du förväntar dig vid denna nyinstallation av el
  • Om du anlitar oss för en nyinstallation av el vid en renovering eller nybyggnation kommer vi följa de befintliga elritningarna som finns.
  • För att slutresultatet ska hålla hög kvalité använder vi endast godkända och testade material samt kablar. Detta garanterar även att våra elektriker i Sollentuna kan arbeta säkert med både starkströmsanläggningar och svagströmsanläggningar.

Vi erbjuder ett lågt pris vid nyinstallation av el i Sollentuna

Vi erbjuder nyinstallation av el till både privatpersoner och företag i Sollentuna med omnejd. Våra elektriker fokuserar på säkerhet och hållbarhet i arbetet och presenterar en kostnadsfri offert för nyinstallation av el.

Kontakta våra elektriker i Sollentuna via mejl eller telefon för att få en första offert för nyinstallation av el. Du får gärna berätta mer om vilken typ av el du behöver hjälp att installera så att vi kan basera vår offert på dina behov.

Våra elektriker kan självklart också hjälpa dig med felsökning av el.

  • Glöm inte bort att du som privatperson kan använda ROT-avdraget när du anlitar våra elektriker i Sollentuna för en nyinstallation av el. Då kan du få upp till 30% avdrag på den totala arbetskostnaden.
Kontakta oss när du står inför en nyinstallation i Sollentuna så hjälper våra elektriker dig hitta en passande och praktisk lösning.